Inför 2021

Du visar för närvarande Inför 2021
  • Inläggskategori:Dagens PS. . .

Hej alla!

2020, ett år bakom munskydd, marinerad i sprit och numer en het längtan efter att det sociala livet skall kunna bli lite mer fysiskt påtagligt.

Trots att den närmaste framtiden är pandemiskt oviss önskar PS att arbetet med att driva visioner till verklighet skall kunna engagera vidare under 2021. Alla, ibland vacklande, framtida idéer och planer kanske är än mer angelägna att hålla vid liv och arbeta för i en tid som denna som är så fylld av begränsningar!

PS är nästan halvvägs med projekt ”Business between a local showroom and the world” och närmar sig slutet av projekttiden för Hantverkens Hus. Verksamhetsberättelse för 2019 och 2020 kommer att presenteras inför kommande årsstämma.

För våren planeras en webinarieserie med workshops och fokus på kulturdriven plats- och affärsutveckling – utifrån din verksamhet – i relation till din omgivning. Därtill en buffé med streamade föreläsningar kring relevanta ämnen.

PS hoppas på dynamiska samtal om innehåll och mål för arbetet med att forma både fysiska och virtuella mötesplatser för kulturskapare, utifrån ett lokalt perspektiv och med vidare genklang. Annonsering och utskick är att vänta.

Om planeterna ligger i fas och tekniken fungerar kommer PS hemsida att sjösättas på det nya året. Bloggen integreras och information och bokningsmöjligheter till webinarieserien publiceras. Vi puffar för den.

Men nu, firar vi jul och nytt år!!

På återseende!

Lämna ett svar