KULTURDRIVEN PLATS- OCH FÖRETAGSUTVECKLING - KULTURSYSTEM

Digital webbinarieserie med workshops i april, maj och juni 2021

Vi lever på en underbar plats med pulserande historia, ett innanhav inom räckhåll och tågförbindelse med städer och landsbygd. Här verkar ett stort antal kulturföretagare och det finns drömmar och idéer om mötesplatser och verkstäder, att dela erfarenheter och kunskap, utställningar och happenings.

Flera projekt inom KKN (kulturella och kreativa näringar) har
nu gått samman för att finnas med i att skapa en kulturdriven platsutveckling just här, hos oss i Lidköping-Läckö-Götene-Kinnekulle med omnejd. Målbilden är en bättre infrastruktur och ökad omsättning för kulturföretag, och en gemensam mötesplats för företagsutveckling och aktiviteter året om. Webbinarieserien ser vi som första stoppet på den resan – och där vill vi ha just dig med på tåget!

våren webbinarie

TRE PROJEKT FÖR KULTURNÄRING I SAMVERKAN

PS Studios logo

MED STÖD FRÅN

vgr logo
Logotyp Sparbanksstiftelsen

WE ARE LAJA

upplevelse och innovation

We are Laja är upplevelse- och innovationsbyrån som får människor att utveckla och utvecklas - tillsammans.

Med inspiration från Design Thinking och en stor portion lust, energi och medvetenhet, skapar de processer som inkluderar individen likväl som gruppen.We are Laja designar fysiska, digitala och hybrida möten som når bortom det förväntade. Du kan räkna med att möten med We are Laja är autentiska, inkluderande och effektiva!

We are Laja består av trion Anna Linton, Lovisa Jacobsson och Johanna Skantze som rör sig vant i gränslandet mellan akademi, kultur, näringsliv och offentlig sektor.

Under våren får du möta Anna Linton och Lovisa Jacobsson. 
De har  mångårig erfarenhet av kulturdriven platsutveckling och kultursystem – både som processledare och konceptutvecklare av destinationsutvecklande samarbetsprojekt och som entreprenörer av identitetsskapande evenemang (så som Farmers Market och Roadtrip i Sverige).